سپهرداد گرگین، فعال سیاسی و شاعر مقیم کانادا، روز شنبه ۴ می ۲۰۱۹ (۱۴ اردیبهشتماه ۱۳۹۸) در بخش دوم صحبتهای خود، راهکارهایی را برای اجرایی کردن دموکراسی برای دوران پس از گذار ارائه کرد.
به گزارش گذار، گفتگوی روز شنبه ۴ می ۲۰۱۹ (۱۴ اردیبهشتماه ۱۳۹۸) با سپهرداد گرگین، فعال سیاسی در سلسله گفتمانهای دموکراسی خواهی در چند بخش ارائه شد. (این فعال سیاسی در برنامه قبلی در همین روز به معارفه کوتاه خود پرداخت و همینطور به دلایل وقایع انقلاب ۵۷ در ایران اشاره کرد، همچنین در بخش نخست این صحبتها به این پرسش پاسخ داد که بعد از استقرار دموکراسی در ایران چه چیزی میتواند ایران را از وضعیت کنونی بیرون بیاورد؟)
آقای گرگین در این قسمت نیز و در ادامه صحبتهای بخش پیشین، برای اجرایی کردن دموکراسی برای دوران پس از گذار راهکارهای خود را ارائه داد.
این فعال سیاسی تفاوت تعریف دموکراسی را از دیدگاههای انسانی و طبقاتی بیان کرد: دموکراسی در سیستم و دیدگاه طبقاتی: «دموکراسی یعنی اکثریت تصمیم بگیرد و اقلیت نیز باید عمل کند.»، دیدگاه انسانی: «دموکراسی یعنی به رسمیت شناختن حقوق اقلیت توسط اکثریت».”
وی در ادامه به شرح این دو موضوع پرداخت.
سپهرداد گرگین، متولد ۱۳۳۷، ساکن اکویل کانادا است. او از جمله رهبران معترضان سیاسی در دوران انقلاب ۱۳۵۷ بود که پس از بازداشت و خطر جانی از ایران خارج و به کشور کانادا پناهنده شد.
این فعال سیاسی از جمله فعالان فرهنگی و سیاسی شناخته شده در اکویل کاناداست و همچنان در حوزه یاری و حمایت از پناهندگان در سالیان اخیر فعالیت دارد.
از سپهرداد گرگین، فعال سیاسی و شاعر، در بسیاری از نشریات، اشعار، یادداشتها و مقالات گوناگون و کتابهای «ترانهها و آرزوها»، «دفتر زندگی»، «به پیروان» و «بر بال غزل» منتشر شده است.
در ادامه دومین بخش از فایل صوتی و تصویری مرتبط با سخنان سپهرداد گرگین، در روز شنبه ۴ می ۲۰۱۹ (۱۴ اردیبهشتماه ۱۳۹۸) آمده است. (ضمنا فایلهای مربوطه را ازتلگرام و اینستاگرام گذار نیر دنبال کنید.)
.