مردم ستمدیده و مبارز کردستان از ابتدای به قدرت رسیدن جمهوری اسلامی تا امروز مورد یورش و سرکوب بیرحمانه این حکومت مستبد و جنایتکار قرار گرفتهاند. میلیتاریزه کردن کردستان، شکنجه و کشتار زندانیان سیاسی تا قتل کولبران تنها گوشهای از ظلم و ستم پایانناپذیر این رژیم فاشیستی مذهبی نسبت به مردم کردستان است. علاوه بر این سرکوبگریها، تبعیضها و بیعدالتی همچون نرخ بالای بیکاری، نبود خدمات اجتماعی، گسترش آسیبهای اجتماعی، کردستان را به یکی از محرومترین نقاط ایران تبدیل کرده است. با این وجود مردم ستمدیده کردستان همراه و همپیمان با جنبشهای اعتراضی و اجتماعی در دیگر نقاط ایران برای احقاق حقوق خود به مبارزه ادامه دادهاند. طی چهار دهه گذشته کردستان کانون به هم پیوستگی پیشروان جنبشهای آزادیخواهی، عدالتطلبی و ظلمستیزی در ایران بوده است.
متاسفانه شرایط به شدت پلیسی و سرکوب خشن حکومتی باعث شده است که هر ساله صدها نفر از جوانان این منطقه راه فرار و مهاجرت را پیش گیرند. در این مسیر کوچ اجباری هم برای این مردم ستمدیده بعضا با مرگ و نیستی همراه بوده است. چند ماه قبل یک خانواده اهل سردشت قربانی امواج بیرحم متلاطم دریا شدند. اینک زندانی سابق و پناهجو آقای کاوان حیدری با وجود خطر مرگ و یا زندانی و شکنجه در صورت بازگرداندن به ایران، از طرف دولت آلمان به کمپ دیپورتیها فرستاده شده است.
شورای همبستگی پناهجویان و پناهندگان ایرانی در ترکیه تمام نهادها و ارگانهای بشردوست و حامی پناهندگان را برای حمایت بیدریغ از کاوان حیدری فرا میخواند. بیشک اخراج نامبرده از جانب دولت آلمان و تحویل وی به حکومت جنایتکار اسلامی یا هر کشور دیگر، نقض فاحش حق و حقوق پناهندگی بر اساس ماده چهارده اعلامیه جهانی حقوق بشر خواهد بود. با حمایت همه جانبه از کاوان نگذاریم سرنوشت او نیز به سرنوشت محمد رجبی، سعید تمجیدی و امیرحسین مرادی دچار شود.
حق برخورداری از پناهندگی برای تمام فعالان سیاسی، اجتماعی، رسانهای، عقیدتی، ملی و مذهبی یک حق مشروع و به رسمیت شناخته شدهی بینالمللی است. با اتحاد، همبستگی و حمایتهای گسترده و سراسری وجدانهای خفته را بیدار کنیم. اکنون مسئولیت حفظ زندگی و امنیت روحی روانی کاوان حیدری به عهده دولت آلمان است. امیدواریم دولت آلمان با تجدید نظر در مورد کیس پناهندگی کاوان و خودداری از اخراج وی حق حیات و زندگی را به او برگرداند.
شورای همبستگی پناهجویان و پناهندگان ایرانی در ترکیه
اشاره: مسوولیت محتوای نوشتارها و مقالههای ارسالی، بر عهده نویسنده است و گذار (سامانه دموکراسی و داد)، دیدگاهها و آرای مطرح شده در محتوای مطالب را ارزشگذاری نمیکند. هدف این سامانه مهیا کردن تریبونی آزاد برای بیان آرا و دیدگاههای مختلف در راستای گذار از حاکمیت اسلامی به دموکراسی است.