منصور اوسانلو در نشست وبیناری گذار؛ تمرکز بر روی خواسته‌های حداقلی خود و برپایی شورای رهبری

منصور اوسانلو، فعال کارگری و کنشگر سیاسی، در وبینار سراسری گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی، یک‌شنبه ۲۴ جون ۲۰۱۸ (۳ تیرماه ۱۳۹۷)، “به صورت تلفنی” حاضر شد و از تمرکز بر روی خواسته‌های حداقلی تشکل‌ها و برپایی شورای رهبری به عنوانی راه‌کاری برای گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی سخن راند.

به گزارش گذار (سامانه دموکراسی و داد)، وبینار سراسری گذار از حاکمیت اسلامی به دموکراسی، با موضوع راهکارهای میدانی برای گذار خشونت پرهیز از استبداد اسلامی به دموکراسی در جهت حمایت و شرکت فعال ایرانیان خارج از کشور از جنبش اعتراضی برای تغییرات بنیادی در حاکمیت سیاسی، با حضور جمعی از کنشگران مدنی، صاحب‌نظران و فعالان سیاسی، روز یک‌شنبه ۲۴ جون ۲۰۱۸ (۳ تیرماه ۱۳۹۷) برگزار شد.

در این نشست وبیناری شرکت‌کنندگان، درباره پشتیبانی از جنبش آزادی‌خواهانه و عدالت‌جویانه و اقدام مشترک دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را مطرح کردند. منصور اوسانلو، فعال کارگری و کنشگر سیاسی، که اول ماه می ۲۰۱۸ (روز جهانی کارگر) و هنگام سفر با قطار شهری در نیویورک مورد حمله چند ناشناس قرار گرفته بود، پس از مدت ها مجددا، در این وبینار به صورت تلفنی حاضر شد.

درباره حادثه پیش آمده برای منصور اسانلو بیشتر بخوانیم.

منصور اوسانلو، فعال کارگری، در بخشی از سخنان خود بر گسترش فعالیت‌های تشکیلاتی تاکید کرد و گفت: «دوستان ما که در داخل کشور که با جان خود بازی می کنند و در خطر هستند، از ما خواسته اند که به عنوان فعالان خارج کشور روی یک سری خواسته‌های حداقلی خود متمرکز شویم و برای استقرار یک نظام دموکرتیک خواه انسانی گرا تلاش کنیم و ما هم از تمام نیروهایی که خواهان تغییر هستند می‌خواهیم که به هر نحوی با هم همکاری کنیم و بر خواسته‌های خود اعلام همبستگی کنیم.»

منصور اوسانلو، متولد ۴ اسفند ۱۳۳۸ تهران، از رهبران سابق سندیکای کارگران شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه (شرکت واحد) و فعال سندیکالیست ایرانی که بارها به دلیل مبارزات کارگری و تلاش برای احقاق حقوق کارگران شرکت واحد و اتوبوسرانی در زندان‌های جمهوری اسلامی زندانی شده‌بود.

نیروهای امنیتی او را در دی‌ماه ۱۳۸۴، در پی اعتراضات کارگری دستگیر کردند و به مدت ۸ ماه در بازداشت به سر برد.

وی در مرداد ۱۳۸۵ با قید سنگین آزاد شد، ولی بعد از آزادی ماه‌ها تحت کنترل و تعقیب قرار داشت، تا اینکه مجدداً ۲۸ آبان ۱۳۸۵ در خیابان و در حالی که با ابراهیم مددی نایب رئیس هیئت مدیره سندیکای شرکت واحد به ادارهٔ کار می‌رفتند تا به وضعیت کارگران اخراجی رسیدگی کنند، مورد ضرب و شتم قرار گرفت و بازداشت شد. وی یک‌ماه بعد از این تاریخ مجدداً با قید کفالت آزاد شد.

منصور اسانلو، به همراه میلاد درویش (عضو پیشین کانون صنفی معلمان) خبرنامه پیک واحد را پایه‌گذاری می‌کند که بعد از دو شماره به پیام سندیکا تغییر نام داد و درویش سردبیری‌اش را بر عهده گرفت. نشریه پیام سندیکا، ماهنامه داخلی سندیکاهای مستقل کارگری ایران بود که به‌طور خودجوش و بدون مجوز در بین کارگران دست به دست میشد. انتشار این نشریه خبری تا دستگیری سردبیرش ادامه داشت.

منصور اوسانلو نهایتا به دلیل شدت گرفتن تهدیدات مجبور به ترک کشور شد. وی همچنان پس از خروج از کشور فعالیت‌های خود را در زمینه دفاع از حقوق کارگران و همینطور دفاع از زندانیان سیاسی و حقوق اقلیت ها ادامه داد.

گذار از حاکمیت اسلامی به دموکراسی با مدیریت رضا بدیعی، گفتمانی با شرکت و حضور تلاشگران دموکراسی‌خواه و مدافعان حقوق بشر است که در راستای بررسی راهکارهای گذار از حکومت اسلامی به دموکراسی، در دومین و چهارمین یکشنبه هر ماه به صورت اینترنتی برگزار می‌شود و جمعی از کنشگران سیاسی و مدنی و مدافعان حقوق بشر ایرانی ضمن تبادل نظر و همفکری، درباره هماهنگی کنش‌ها و یافتن راهکارهای استقرار دموکراسی در ایران در این نشست‌ها همراهی می‌کنند.

در ادامه فایل صوتی و تصویری مربوط به بخش‌هایی از سخنان منصور اوسانلو در جریان نشست وبیناری گذار در روز یک‌شنبه ۲۴ جون ۲۰۱۸ (۳ تیرماه ۱۳۹۷) آمده است. (ضمنا فایل‌های مربوطه را در تلگرام و اینستاگرام گذار دنبال کنید.)

توجه: از آنجایی که منصور اوسانلو در این نشست وبیناری به صورت تلفنی حاضر شد، صدا کیفیت مطلوب را ندارد، لذا از شما مخاطبین گذار به دلیل نقص در بخش‌هایی از این فایل صوتی، عذرخواهی می‌کنیم.

 

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

2 × پنج =