امیرحسین لادن، در سلسله گفتمان‌های گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی؛ گفتگویی پیرامون حوادث اخیر در آمریکا-بخش دوم

گفتگوی با امیرحسین لادن، پژوهشگر، نویسنده و کنشگر سیاسى، در سلسله گفتمان‌های گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی در روز شنبه ۱۱ مه ۲۰۱۹ (۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸) در خصوص تحولات اخیر در آمریکا با توجه به وقایع ایران در چند قسمت صورت گرفت.

بخش دوم صحبت‌های امیرحسین لادن در مورد سخنان و عکس‌العمل‌های دولتمردان آمریکا میان یک‌دیگر، از جمله ریاست جمهوری آن کشور، که نگاه آن‌ها به جنگ با ایران چگونه است و چه اختلاف و تشابه نظرهایی با هم دارند.

در بخشی از این گفتمان نیز به تضاد درون سیستم حاکمیتی آمریکا در دوره گذشته و پیش از انقلاب اشاره شد.

بخش اول صحبت‌های امیرحسین لادن، را از اینجا دنبال کنید.

در سلسله گفتمان‌های گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی با شخصیت‌های سیاسی فعال از سراسر جهان صحبت می‌شود و سعی بر این است تا به وفاق ملی برای گذار از استبداد حاکم و رسیدن به دموکراسی دست یافت.

در صورتی که مایل هستید در این گفتمان‌ها شرکت کنید با ایمیل زیر در ارتباط باشید:

info@gozaar.net

امیرحسین لادن، در سنین نوجوانى ایران را براى ادامه تحصیل، ترک و پس از پایان تحصیلات متوسطه در آلمان و اتریش، تحصیلات عالیه خود را در رشته علوم سیاسى و در آمریکا ادامه داد و از دانشگاه شیکاگو فارغ‌التحصیل شد. وی همزمان با تحصیل، فعالیت‌هاى آزادی‌خواهانه‌ى خود را با ایجاد نشریه‌ى مدافعان آزادى در سال ١٩۶٨ ادامه داد.

بازگشت امیرحسین لادن به ایران مصادف با تشکیل حزب رستاخیز بود که دوران بسیار سختى براى فعالان سیاسى و روشنفکران بود. با این وجود وى در قالب جلسات، محافل مخفی، شب شعر، گروه‌هاى کوهنوردى و همچنین کمک به گروه‌هاى مبارز و تهیه‌ى دارو و پشتیبانى از اعتصابات کارگرى فعالیت خود را ادامه داده تا ضمن همکارى‌هاى نزدیک و مخفى با جبهه‌ى ملى و شرکت فعال در جنبش آزادى‌خواهانه سال ١٣۵٧ و برپایى اعتصابات در هنگام حکومت نظامى ازهارى سرانجام در زمان تسلط اسلامیون افراطی بر حکومت، دستگیر و به زندان انتقال یافت و در خط مرگ (اعدامى‌ها) قرار گرفت؛ ولى چون مدرک خاصى براى محکومیت وى نداشتند پس از چندى از زندان رها شد و به آمریکا عزیمت کرد.

این پژوهشگر، نویسنده و تلاشگر سیاسى در همین دوره یعنى سال ١٣٨١ براى پاسخ به این که “چرا جنبش آزادی‌خواهى و انقلاب مردم ما به انحراف رفت و ناکام شد؟” پژوهش همه‌جانبه‌اى را آغاز کرد. حاصل این حرکت‌های جدید علاوه بر راه‌اندازى سازمان مدافعان آزادى و تشکیل جلسات و برگزارى سمینارها، کتابی است با عنوان «خداسالارى و درماندگى» که در ٢٠١۴ منتشر شد.

امیرحسین لادن داراى ده‌ها مقاله در مورد مسایل سیاسى-اجتماعى و اقتصادى ایران است. او در سال ٢٠١٠، «اندیشکده آگاهى و شناخت» را براى توسعه‌ى دانش و بینش بنیاد گذاشته و همچنان به فعالیت و روشنگرى در زمینه پالایش، پیرایش فرهنگ اجتماعى، استقرار دموکراسى و نظام حقوق بشرى ادامه می‌دهد.

در ادامه فایل صوتی و تصویری مربوط به قسمت دوم سخنان امیرحسین لادن، در جریان نشست وبیناری گذار در روز شنبه ۱۱ مه ۲۰۱۹ (۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۸) آمده است. (ضمنا فایل‌های مربوطه را ازتلگرام و اینستاگرام گذار نیر دنبال کنید.)

.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

20 − هجده =