اصغر امیرزادگان؛ “آیا چهارمین وزیر، همراه آخر دولت است؟”

اصغر امیرزادگان، فعال صنفی فرهنگیان شیراز؛ از ۱۵ وزیر آموزش و پرورش در بعد از انقلاب، ۴ وزیر سهم دولت حسن روحانی در این شش سال است. رقمی که به نظر می‌رسد عدم وجود آن‌ها در پست وزارت، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کرد. این چهار وزیر هیچ تغییری در رویکرد بهبود وضعیت آموزشی و معیشتی فرهنگیان نداشتند.

 اگر مروری بر وزرای آموزش و پرورش در بعد از انقلاب، از دولت موقت بازرگان تا کنون بیاندازیم، متوجه می‌شویم که بیشترین سهم این کرسی شامل حال «وزیر هفت تیرکش قاتل» ما شده. هشت سال وزارت «محمدعلی نجفی» وزیر قاتلی که ابتدا تیر خلاص را بر پیکر آموزش و پرورش وارد کرد و اخیرا هم تیر خلاص بر پیکر همسر دومش «میترا استاد» وارد کرد.

در زمان محمدعلی نجفی بود که با دستور وی «گزینش معلم» سخت شد و هسته گزینش در انتخاب معلمان چنان فیلتر محکمی بکار بستند تا برای پیش برد سیاست های مخرب آموزش و پرورش خیال‌شان راحت باشد که معلمانی مطیع و قانع و راضی به حداقل ها را گزینش کردند. بعد شروع به بیگاری کشیدن از معلمان کردند.

با پولی کردن مدارس تحت عنوان مدارس غیر انتفاعی، شروع به ایجاد اختلافات طبقاتی در میان دانش آموزان نمودند و با تبلیغ های گسترده و عدم آگاهی مردم، بیشترین استفاده را نمودند و تیر خلاص را بر پیکره آموزش وارد نمودند. در واقع ۵ وزیر قبل از محمدعلی نجفی در زمانی بر کرسی صدارت سوار بودند که کشور درگیر جنگ تحمیلی بود و بیش از این انتظار نداشتیم.

ولی جناب محمدعلی نجفی که وزیر دولت سازندگی بود به نظر نگارنده باید لقب سردار ویرانی آموزش و پرورش را بر آن نهاد که عملا با پولی کردن آموزش از اصل ۳۰ قانون اساسی تخطی کرد و تیشه بر ریشه آموزش زد و دیواری آهنی بین دانش اموزان خانواده های فقیر و غنی کشید به طوری که شاهد مدارس غیرانتفاعی با شهریه‌هایی حدود ۴۰ میلیون نیز هستیم که حقوق دو ساله معلمی چون من کفاف شهریه یکسال این مدارس هم نمی شود.

اکنون مروری بر وزرای آموزش و پرورش بعد از انقلاب ۵۷

۱- غلامحسین شکوهی وزیر دولت مستعجل مهندس بازرگان (۵۷-۵۷ )

۲- شهید رجایی (۵۸-۵۹)

۳- شهید باهنر (۵۹-۶۰)

۴- علی اکبر پرورش (۶۰-۶۴)

۵- سید کاظم اکرمی ( (۶۴-۶۸)

۶-محمدعلی نجفی ( ۶۸-۷۶)

۷-حسین مظفر (۷۶-۸۰)

۸-مرتضی حاجی (۸۰ -۸۴)

۹-محمود فرشیدی (۸۴-۸۶)  در سال ۱۳۸۵ شروع اعتصاب و تحصن معلمان در دوره این وزیر بود.

۱۰- علیرضا علی احمدی جشفقانی (۸۶-۸۸)

۱۱- حمیدرضا حاجی بابایی (۸۸-۹۲)  تصادف اتوبوس راهیان نور که باعث کشته شدن ۲۲ دختر و ۴ همراه گردید در مهرماه ۱۳۹۱ و در آذرماه ۱۳۹۱ حادثه آتش سوزی در مدرسه شین آباد پیرانشهر رخ داد

۱۲- علی اصغر فانی ( ۹۲ -۹۵)

۱۳-فخرالدین احمدی دانش آشتیانی (۹۵-۹۶)

۱۴-سید محمد بطحایی (  (۹۶-۹۸

۱۵- محسن حاجی میرزایی (۹۸ الی…)

چشم به زمان می دوزیم. آیا حاجی میرزایی تا ۱۴۰۰ همراه تیم نوبخت خواهد بود یا نه.

«اصغر امیرزادگان»


اشاره: مسوولیت محتوای نوشتارها و مقاله‌های ارسالی، بر عهده نویسنده است و گذار (سامانه دموکراسی و داد)، دیدگاه‌ها و آرای مطرح شده در محتوای مطالب را ارزش‌گذاری نمی‌کند. هدف این سامانه مهیا کردن تریبونی آزاد برای بیان آرا و دیدگاه‌های مختلف در راستای گذار از حاکمیت اسلامی به دموکراسی است.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

سه + پنج =