«اعتراضات کارگری را نباید سیاسی و مخالفت با حاکمیت ببینم»

در روزهای گذشته کارگران هپکو اراک در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مزدی و نامشخص بودن تکلیف سهامدار، دست به تجمع اعتراضی زدند.

در پی حمله خشونت آمیز نیروی انتظامی به تجمع کارگران هپکو در خط آهن شمال جنوب، بیش از ۲۵ نفر از آنها بازداشت و تعدادی هم مجروح شدند که به بیمارستان منتقل شدند. به دنبال این اتفاق «علی ابراهیمی» نماینده مردم شازند درمجلس به رسانه‌ها گفته است: «کارگران وقتی در تامین معاش می‌مانند و مراجعات مکرر به مقامات مسئول بی‌نتیجه می‌ماند، ناچار دست به اعتراض صنفی می‌زنند. اعتراضات کارگری را نباید سیاسی و مخالفت با حاکمیت ببینم.»

ابراهیمی نماینده مردم شازند درمجلس در پاسخ به پرسش ایلنا در ارتباط با سرنوشت کارگران هپکو اراک و بازداشت این کارگران پس از اعتراضات صنفی گفت: «از مساله هپکو اطلاع دارم؛ از سرنوشت هپکو و کارخانه‌های مشابه بی‌خبر نیستم؛ کارخانه‌هایی که در شرایط فعلی دچار بحران هستند. آخرین خبری که در ارتباط با هپکو در دست داریم، این است که فردی که هپکو را خریداری کرده، در مدیریت و اداره کارخانه ناتوان است؛ نباید فراموش کنیم که نبودن بازار مصرف محصولات هپکو نیز مزید بر علت شده و در حال حاضر، عملا هپکو تولید ندارد و به همین دلیل در پرداخت مطالبات کارگران درمانده است».

این نماینده مجلس در ارتباط با اعتراضات کارگران هپکو گفت: «کارگران به اندازه کافی صبر و تحمل کرد‌‌ه‌اند و  بدیهی‌ست که انتظار دارند وعده‌های مسئولان به نتیجه برسد که متاسفانه این اتفاق تا امروز رخ نداده است. کارگران ناچاراً دست به اعتراض می‌زنند.»

ابراهیمی با بیان اینکه پیش از این مذاکراتی با مدیرعامل ایمیدرو داشتیم و قرار شد قراردادهایی با هپکو ببندند تا اوضاع رونق بگیرد که متاسفانه این هم عملی نشده و فعلا بحران مالی بر کارخانه هپکو حاکم است، می‌افزاید:  «کارگران وقتی در تامین معاش می‌مانند و مراجعات مکرر به مقامات مسئول بی‌نتیجه می‌ماند، ناچار دست به اعتراض صنفی می‌زنند، چون چاره‌ دیگری ندارند اما اعتراضات کارگری را نباید سیاسی و مخالفت با حاکمیت ببینم.»

او تاکید می‌کند: «نهادهای مسئول بایستی مطالبات و اعتراضات کارگران را جدی بگیرند.علی‌الخصوص وزارت صمت و خصوصی‌سازی باید مسئولانه‌تر در قبال مطالبات کارگران عمل کنند؛ در مورد سوژه هپکو به طور مشخص، من شاهد تلاش مسئولان استانی بودم اما ابعاد مشکل آن‌چنان بزرگ است که در استان برطرف نمی‌شود و بایستی در سطح کشور اراده‌ای برای حل آن وجود داشته باشد.»

ابراهیمی درباره بازداشت کارگران هپکو گفت: «خودم شخصاً موافق بستن راه‌های ارتباطی نیستم. نباید اعتراضات کارگری موجب شود که امورات کشور مختل شود. ولی روی‌هم‌رفته سیستم امنیتی و دستگاه قضا و نیروی انتظامی باید بدانند که کارگران فقط و فقط در راستای مطالبات خودشان اعتراض کرده‌اند لذا نباید برخورد قهری و نامهربانانه با آنها صورت بگیرد.»

وی در پایان تاکید می‌کند: «من به عنوان نماینده مجلس و یک شهروند ایرانی نمی‌پسندم که وقتی یک نفر یا یک تعدادی، زندگی و معیشت‌شان  به سختی می‌گذرد و نمی‌توانند از پس هزینه‌های خانواده‌های خود بربیایند، با اقداماتی از قبیل بازداشت و برخورد قهری مواجه شوند.»

منبع: ایران‌وایر

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

پنج × 4 =