۱۶۰۰ کارگر تامین قطعات خودرو در آستانه بیکاری

کارگران کارخانه‌ «فولادین ذوب آمل» از کاهش شدید تولید در هفته‌ها و ماه‌های گذشته و نگرانی از بیکاری قریب‌الوقوع خبر دادند.

این کارگران به ایلنا گفته‌اند: «۱۶۰۰ کارگر این کارخانه که به ریخته‌گری و تامین قطعات خودرو مشغول هستند، در آستانه بیکاری قرار دارند. مسئولان باید فکری به حال این کارخانه که حدود ۲۰۰۰ خانواده از قبل آن نان می‌خورند، بکنند.»

به گفته‌ کارگران، کاهش سفارشات و اوضاع نامساعد اقتصاد باعث شده که بزرگ‌ترین کارخانه قطعه‌سازی استان مازندران در آستانه بحران قرار بگیرد.

علوی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولادین ذوب آمل با تایید بحرانی شدن اوضاع کارخانه در این باره گفته است: «ایران خودرو متعهد شده است به میزان حداقل ۴۰۰۰ هزار تن در ماه، اصلی‌ترین مواد اولیه یعنی قراضه را طبق قرارداد برای این کارخانه تامین کند و متاسفانه امروز این میزان کاهش زیادی داشته است.» او پرداخت نشدن مطالبات کارخانه توسط خودروسازها را نیز یکی از عوامل بحران‌ساز دانسته است.

کارگران می‌گویند وزارت صمت و مسئولان باید از بی‌مهری نسبت به صنایع کلیدی دست بردارند و فکری به حال بازشدن قفل کارخانه کنند.

بررسی‌های میدانی نشان می دهد که مشکل این کارخانه از حدود سه ماه پیش به دنبال قطع ارسال قراضه از سوی شرکت خودروسازی طرف قرارداد کلید خورده و همچنان ادامه دارد تا جایی که این نگرانی را در کارگران ایجاد کرده است که شاید قرار است عذرشان خواسته شود.

کارخانه فولادین ذوب آمل از معدود کارخانه‌هایی است که تمامی فعالیت و ماشین آلات آن بر اساس نیاز خودروسازی کشور تامین و استقرار یافته است. این شرکت از سال  ۱۳۷۹ آغاز به کار کرد، توان تولید سالانه ۷۷ هزار و ۷۰۰ تن قطعات چدنی و فولادی برای صنعت خودروسازی را دارد و بیش از یک هزار و ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم در این کارخانه فعالیت می کنند.

این کارخانه که از آن به عنوان بزرگ ترین شرکت قطعه سازی ایمنی و فوق ایمنی در مجموعه سازی اکسل کشور یاد می شود ، بر اساس مواد اولیه قراضه تامین شده از سوی خودروسازان  فعالیت و تعداد زیادی از قطعات فولادی و چدنی نشکن، چـدن خاکسـتری و چدن آلــیاژی را برای خوردوهای پژو و سمند، نیسان، پراید و رنو تولید می کند.

منبع: ایران‌وایر

بدون دیدگاه

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

هفده − هفت =

خروج از نسخه موبایل