اثرات روانی پاندمی کرونا و نحوه رفتار با شرایط بحرانی با حضور پروفسور منیژه بدیعی روانشناس

در این بخش از برنامه فراسوی گذار، که ویژه پناهجویان ایرانی می باشد با حضور پروفسور«منیژه بدیعی» روانشناس، به ابعاد روانشناختی بیماری کرونا و اثرات آن بر جامعه پناهجویان ایرانی پرداخته خواهد شد.

«منیژه بدیعی»، دکتری و استادیار روانشناسی در دانشگاه ایالتی کالیفرنیا – سن برناردینو می باشند.

پروفسور«منیژه بدیعی»، جزء اولین نسل مهاجران ایرانی تبارِ آمریکایی ست که در تگزاس هویت شخصی و حرفه ای خود را شکل داد. سوابق مهاجرتِ ناخواسته خانوادگی دکتر«منیژه بدیعی» و مبارزات و فعالیتهای سیاسی پدرش (رضا بدیعی، مبارز و کنشگر سیاسی با سابقه) باعث شده تا اشتیاقِ عمیق وی را برای ایجاد جامعه عادلانه و دسترسی به درمان برای طیف های مختلف جامعه پدید آورد.

او در یک برنامه ی کارشناسی ارشد مشاوره بالینی، برای دانشجویان کارشناسی روانشناسی و همچنین دانشجویان فارغ التحصیل تدریس می کند. دوره هایی که او به طور مرتب درس میدهد مربوط به روان درمانی شامل سمینارهای پیشرفته بالینی، نظریه های مختلف مشاوره، روانشناسی زنان و ارائه مشاوره در تفاوتهای جنسیتی و فرهنگی است.

تحقیقات وی در مورد توانمندسازی زنان با تمرکز بر زنان ایرانی و لاتین انجام شده است. او بطور معمول تحقیقاتش را در مورد موضوعات مرتبط با تنوع و تفاوتهای فرهنگی اعضای جامعه به دانشجویان و اساتید ارائه می دهد.

پروفسور«منیژه بدیعی»، دارای بیش از ده سال تجربه مشاوره در زمینه های مختلف است و به طور ویژه تخصص ایشان در این زمینه ها می باشد؛ افراد LGBTQ (دگرباشِ جنسی)، نوجوانان و “زنانِ رنگین پوست”( رنگین پوست، اصطلاحی ست که امروز برای توصیف هر فرد غیر سفید پوست در ایالات متحده از جمله  آفریقایی-آمریکایی ها ، اسپانیایی-آمریکایی ها ، آسیایی-آمریکایی ها و دیگران استفاده می شود.)

در حال حاضر، ایشان خدمات درمانی و مشاوره را در”ریورساید” ارائه می دهند و به عنوان نماینده حوزه تنوعِ فرهنگی، جنسیتی در انجمن روان درمانی فعالیت می کند.

 

فایل تصویری این گفتگو در شبکه های اجتماعی گذار؛ تلگرام و اینستاگرام نیز در دسترس می باشد.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

چهارده − شش =