اثرات قطعنامه پیشنهادی آمریکا به شورای امنیت برای تحریم تسلیحاتی ایران

«رضا بدیعی» مدیر سامانه گذار، در سلسله گفتمان‌های فراسوی گذار از استبداد به دموکراسی و داد، با حضور «حسن نایب هاشم»، پزشک، مدافع حقوق بشر و کنشگر سیاسی، و «یداله بلدی» جامعه شناس و فعال سیاسی، در ارتباط با «اثرات قطعنامه پیشنهادی آمریکا به شورای امنیت برای تحریم تسلیحاتی ایران» گفتگویی سه جانبه داشتند.

روز سه‌شنبه ۳۰ ژوئن (۱۰ تیر) کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل برای بررسی تحریم تسلیحاتی ایران جلسه تشکیل دادند. مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا، در سخنرانی خود از اعضای شورای امنیت سازمان ملل درخواست کرد تا تحریم‌های تسلیحاتی ایران را تمدید کنند.

آمریکا پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه داده است که بر اساس آن تحریم تسلیحاتی ایران به شکل نامحدود تمدید خواهد شد. تحریم تسلیحاتی ایران بر اساس برجام تنها تا اکتبر سال جاری (اول آبان) ادامه دارد.

تحریم تسلیحاتی شورای امنیت قرار است ۲۷ مهرماه امسال تمام شود. قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت پیش بینی کرده که این تحریم باید حداکثر پنج سال پس از پذیرش توافق هسته ای برجام با قدرت های جهانی، پایان بگیرد. آمریکا بیش از یک سال است که می‌گوید به دلیل سابقه ای که ایران از خود نشان داده نباید این تحریم ها برداشته شود. حالا سه کشور اروپایی طرحی را آماده کرده اند که نه تمدید تحریم باشد و نه لغو و پایان آن.

در ادامه فایل تصویری مربوط به گفتگوی «رضا بدیعی» با «حسن نایب هاشم» و «یداله بلدی» در برنامه فراسوی گذار به دموکراسی و داد آمده است. فایل‌ های مربوط به این گفتگو در شبکه های اجتماعی سامانه گذار قابل دسترسی است.

 

 

 

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

دوازده + ده =