همایش همراهان مردم ایران برای گذار از استبداد به دموکراسی و داد؛ یک‌شنبه ۸ نوامبر ۲۰۲۰ برابر با ۱۸ آبان ماه ۱۳۹۹

بخش سوم

در این بخش صحبت‌های یکی از هموطنان پناهجو در ترکیه را می‌شنویم
خانم “نسرین” پناهجو در ترکیه در مورد شرایط خودش می‌گوید: حدود ۴سال است در ترکیه ثبت نام یوان هستم هیچ کمکی از جایی دریافت نمی‌کنم وضعیت روحی و روانیم مناسب نیست. در عید قربان امسال بدون اجازه اداره‌ی مهاجرت از شهر خارج شدم، توسط پلیس دستگیر شدم، هفت روز در زندان بودم. حالا پرونده‌ام در اداره‌ی مهاجرت ترکیه بسته شده است. از نهادها، اشخاص و مجامع بین‌المللی درخواست کمک دارم.

در ادامه این گفتمان “رضا بدیعی” مدیر سامانه‌ی گذار گفت: وضعیتی که حاکمیت جنایتکار اسلامی برای مردم ایران بوجود آورده است، در نوع خود کم نظیر است.
ایشان در مورد پناهندگی گفت: جامعه جهانی حق پناهندگی را به رسمیت شناخته است. اما لازم است به این نکته توجه داشته باشیم که حل مسئله پناهجویان در گرو حل مسئله قدرت سیاسی و حاکمیت استبدادی در ایران است.

در ادامه “احمد خزاعی” در مورد انتخابات آمریکا نظرات خود را چنین بیان کردند: پدیده‌ ترامپ ویژگی سرمایه‌داری در دوران بحران است، یعنی پاسخی است که دموکراسی در شرایط غیر عادی نمی‌تواند برای حل و فصل مسایل خودش ارائه کند در نتیجه به روش‌های خشونت آمیز، نقض حقوق توده‌ها با جلوگیری از آزادی‌های فردی و اجتماعی اقدام می‌کند.
احمد خزاعی به دیدگاه خارجی ستیزی ترامپ از جمله نسبت به کشورهای مسلمان نیز پرداختند.
ایشان در ادامه گفت: برنی سندرز بخش بسیار کوچکی از سوسیالیسم را مطرح کردند.
“احمد خزاعی” این موضوع را نشانه‌ی بیداری مردم کارگر و زحمتکش و روشن فکر دانست و یادآور شد که تابوی کمونیسم در جامعه آمریکا شکسته شده است.

ادامه‌ی این گفتمان را با صحبت‌های “یدی بلدی” پی ‌می‌گیرید.
ایشان در مورد تحولات آمریکا گفت: مایه تاسف است که مردم آمریکا به انسانی زن ستیزه، نژاد پرست، عقب افتاده رای می‌دهند.

همچنین در مورد سیاست جمهوری‌خواه و دموکرات گفت: این‌ها بر اساس منافع خود عمل می‌کنند. اما امیدوارم آمدن بایدن کمک کند پناهجویان از ترکیه و یونان به کشورهای پناهنده‌پذیر نجات پیدا کنند.

“رضا بدیعی” تحلیلی از وضعیت آمریکا ارائه داد؛ انتخابات ۲۰۲۰ شکست مرحله نژادپرستی، زن ستیزی، بشر ستیزی و در واقع جنگ طلبی بوده است. اقدامات ترامپ در مدت زمامداریش به رسمیت شناختن دیکتاتورها و جنایتکارها بود. فراموش نمی‌کنیم ظهور طالبان اقدام آمریکا علیه کمونیسم و در مقابله با کمونیسم بود.
“رضا بدیعی” در ادامه در مورد ایران قبل از انقلاب ۱۳۵۷ گفت: ای کاش آن زمان که محمد رضا شاه گفت من صدای انقلاب مردم ایران را شنیدم، مردم ایران نهادهای مردم نهاد و دموکراتیک، احزاب و جریانات سیاسی و رسانه‌های آزاد را داشتند که با او وارد مذاکره می‌شدند و به توافق می‌رسیدند به جای این حکومت اسلامی جنایتکار، عقب مانده و وابسته به بیگانه. اما دریغ، نیروهای مترقی و انقلابی بیش از ۴هزار نفر آن‌ها در زندان بودند و حضور آن‌چنانی در صحنه نداشتند.
رضا بدیعی در مورد نقش ترامپ و بایدن در رابطه با ایران گفت: فرق نمی‌کند ترامپ باشد یا بایدن، در حال حاضر حکومت اسلامی است که عامل تمام این بدبختی‌ها، مصیبت‌ها و گرفتاری‌ها است.

 

 

 

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

سه × یک =