امیرحسین لادن پژوهشگر، نویسنده و تلاشگر سیاسى، در وبینار سراسری گذار از حاکمیت اسلامی به دموکراسی، در روز یکشنبه ۲۱ ژانویه ۲۰۱۸ (۱ بهمنماه ۱۳۹۶)، به موضوع راهکارهایی برای گذار به دموکراسی بدون دخالت خارجی پرداخت.
به گزارش گذار (سامانه دموکراسی و داد)، وبینار سراسری گذار از حاکمیت اسلامی به دموکراسی، با موضوع راهکارهای میدانی برای گذار خشونت پرهیز از حکومت اسلامی به دموکراسی در جهت حمایت و شرکت فعال ایرانیان خارج از کشور از جنبش اعتراضی برای تغییرات بنیادی در حاکمیت سیاسی، با حضور جمعی از کنشگران مدنی، صاحبنظران و فعالان سیاسی در روز یکشنبه ۲۱ ژانویه ۲۰۱۸ (۱ بهمنماه ۱۳۹۶) برگزار شد
در این نشست وبیناری شرکتکنندگان درباره پشتیبانی از جنبش آزادیخواهانه و عدالتجویانه و اقدام مشترک دیدگاهها و پیشنهادهای خود را مطرح کردند و به عنوان گام اول خواهان آزادی تمامی بازداشتشدگان اخیر و زندانیان سیاسی – عقیدتی و توقف کامل اعمال خشونت از طرف تمام جناحهای حکومتی در جریان جنبش سراسری و اعتراضات مردم ایران شدند.
امیرحسین لادن در سنین نوجوانى ایران را براى ادامه تحصیل ترک و پس از پایان تحصیلات متوسطه در آلمان و اتریش، تحصیلات عالیه خود را در رشته علوم سیاسى و در آمریکا ادامه داد و از دانشگاه شیکاگو فارغالتحصیل شد. وی همزمان با تحصیل، فعالیتهاى آزادیخواهانهى خود را با ایجاد نشریهى مدافعان آزادى در سال ١٩۶٨ ادامه داد.
بازگشت امیرحسین لادن به ایران مصادف با تشکیل حزب رستاخیز بود که دوران بسیار سختى براى فعالان سیاسى و روشنفکران بود. با این وجود وى در قالب جلسات، محافل مخفی، شب شعر، گروههاى کوهنوردى و همچنین کمک به گروههاى مبارز و تهیهى دارو و پشتیبانى از اعتصابات کارگرى فعالیت خود را ادامه داده تا ضمن همکارىهاى نزدیک و مخفى با جبههى ملى و شرکت فعال در جنبش آزادىخواهانه سال ١٣۵٧ و برپایى اعتصابات در هنگام حکومت نظامى ازهارى سرانجام در زمان تسلط اسلامیون افراطی بر حکومت، دستگیر و به زندان انتقال یافت و در خط مرگ (اعدامىها) قرار گرفت؛ ولى چون مدرک خاصى براى محکومیت وى نداشتند پس از چندى از زندان رها شد و به آمریکا عزیمت کرد.
این پژوهشگر، نویسنده و تلاشگر سیاسى در همین دوره یعنى سال ١٣٨١ براى پاسخ به این که “چرا جنبش آزادیخواهى و انقلاب مردم ما به انحراف رفت و ناکام شد؟” پژوهش همهجانبهاى را آغاز کرد. حاصل این حرکتهای جدید علاوه بر راهاندازى سازمان مدافعان آزادى و تشکیل جلسات و برگزارى سمینارها، کتابی است با عنوان «خداسالارى و درماندگى» که در ٢٠١۴ منتشر شد.
امیرحسین لادن داراى دهها مقاله در مورد مسایل سیاسى-اجتماعى و اقتصادى ایران است. او در سال ٢٠١٠، «اندیشکده آگاهى و شناخت» را براى توسعهى دانش و بینش بنیاد گذاشته و همچنان به فعالیت و روشنگرى در زمینه پالایش، پیرایش فرهنگ اجتماعى، استقرار دموکراسى و نظام حقوق بشرى ادامه میدهد.
گذار از حاکمیت اسلامی به دموکراسی با مدیریت رضا بدیعی، گفتمانی با شرکت و حضور تلاشگران دموکراسیخواه و مدافعان حقوق بشر است که در راستای بررسی راهکارهای گذار از حکومت اسلامی به دموکراسی، نشستهای وبیناری ماهانه برگزار میکند.
نشستهای وبیناری گذار از حاکمیت اسلامی به دموکراسی در دومین یکشنبه هر ماه به صورت اینترنتی برگزار میشود و جمعی از کنشگران سیاسی و مدنی و مدافعان حقوق بشر ایرانی ضمن تبادل نظر و همفکری، درباره هماهنگی کنشها و یافتن راهکارهای استقرار دموکراسی در ایران در این نشستها همراهی میکنند.
در ادامه فایل صوتی و تصویری مربوط به بخشهایی از سخنان امیرحسین لادن در جریان نشست وبیناری گذار در روز یکشنبه ۲۱ ژانویه ۲۰۱۸ (۱ بهمنماه ۱۳۹۶) آمده است.