بیانیه مشترک ۲۴ نهاد مدنی و حقوق بشری «شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران» در اعتراض به حکم اعدام رامین حسین‌پناهی

۲۴ نهاد مدنی و حقوق بشری «شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران» در اعتراض به صدور و تایید حکم ناعادلانه اعدام رامین حسین‌پناهی، زندانی سیاسی محبوس در زندان مرکزی سنندج، ۲۷ فروردین، بیانیه‌ای را منتشر کردند.

دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۷، ۲۴ نهاد مدنی و حقوق بشری «شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران»، در اعتراض به صدور و تایید حکم ناعادلانه اعدام رامین حسین پناهی، زندانی سیاسی محبوس در زندان مرکزی سنندج، بیانیه ای را منتشر کردند.

متن کامل این بیانیه در ادامه آمده است:

با همبستگی جهانی برای لغو حکم اعدام رامین حسین‌پناهی تلاش کنیم.

خبر آمد و چه به سادگی آمد: «حکم اعدام رامین حسین‌پناهی در دیوان عالی کشور تایید شد!»

امجد حسین‌پناهی، برادر رامین حسین‌پناهی، ضمن تایید این خبر گفته است: دیوان عالی کشور پس از تایید حکم اعدام رامین حسین‌پناهی، پرونده برادرم را برای اجرای حکم به شعبه اجرای احکام فرستاده است.

رامین حسین پناهى در تاریخ ٢ تیرماه ٩۶ بازداشت و پس از مدتها شکنجه و بعد از ۲۰۰ روز زندان انفرادى، به زندان مرکزى سنندج منتقل شد. رامین در ٢۵ دیماه ٩۶ در دادگاه به اعدام محکوم شد، این حکم روز ٢٢ فروردین ٩٧ در دیوانعالى کشور و شعبه ٣٩ در شهر قم به تایید رسید.

حکم اعدام رامین حسین پناهی در حالی صادر و ابلاغ شد که، او تمامی اتهامات انتسابی به خود را رد کرده بود. وکیل این زندانی سیاسی نیز این حکم را غیرمنتظره و ناعادلانه قلمداد کرده است. این فعال سیاسی هم اکنون در خطر اعدام قرار دارد.

سازمان عفو بین الملل طی بیانیه ای، حکم صادره را مغایر با قوانین بین المللی خواند و خواهان لغو فوری این حکم شد. در این بیانیه آمده است:«رامین حسین پناهی، زندانی کرد ایرانی، در پی یک محاکمه به شدت ناعادلانه و به دنبال چهار ماه ناپدیدشدگی اجباری صادر شده است. مقامات زندان در اقدامی تلافی‌جویانه او را به سلول انفرادی منتقل کرده‌اند. محکومیت و مجازات او مغایر با قوانین بین المللی است و باید لغو شود.»

در طی ماه های گذشته، هزاران نفر در سراسر جهان با اهداف آزادیخواهانه و عدالت جویانه، همگام و همزمان در بیش از صد شهر بپا خواستند و مشترکا برای لغو حکم اعدام و نجات جان رامین حسین پناهی اقدام کردند. در ایران نیز بسیاری از خانواده های جان باختگان و زندانیان سیاسی به شدت به این حکم ناعادلانه اعتراض دارند و قرار بود روز یکشنبه در کنار مادر و پدر رامین حسین پناهی در میدان اقبال شهر سنندج گرد هم جمع شوند و به آن اعتراض کنند که مادر و پدر رامین را بازداشت کردند و چند ساعت بعد آنها را آزاد کردند.

مسوولان جمهوری اسلامی باید بدانند که مردم به شدت معترض و خشمگین سراسر ایران که جان شان به لب رسیده است، دیگر ساکت نخواهند ماند و در ازای خون هر آزادی خواهی که بر زمین ریخته شود، هزاران نفر به پا خواهند خواست.

ما امضا کنندگان این بیانیه، به شدت به حکم ناعادلانه رامین حسین پناهی معترض هستیم و خواهان لغو فوری آن و آزادی بدون قید و شرط او و برادرش افشین می باشیم.

ما از همگان درخواست می کنیم که با همبستگی داخلی و بین المللی گسترده تر، صدای دادخواهی این خانواده آسیب دیده و تمامی آزادی خواهان ایرانی باشیم و اجازه ندهیم این احکام ناعالانه اجرا شود.

شبکه همبستگی برای حقوق بشر در ایران

امضاء:

۱ – انجمن زنان ایرانى – مونترال
۲ – انجمن تئاتر ایران و آلمان ـ کلن
۳ – انجمن همبستگی ایرانیان – تگزاس
۴ – انجمن جمهوریخواهان ایران – پاریس
۵ – انجمن حقوق بشر و دموکراسی برای ایران – هامبورگ
۶ – بنیاد اسماعیل خویی
۷ – مادران پارک لاله ایران
۸ – حامیان مادران پارک لاله – دورتموند
۹ – حامیان مادران پارک لاله – هامبورگ
۱۰- حامیان مادران پارک لاله – فرزنو
۱۱- حامیان مادران پارک لاله – لندن
۱۲- شبکه همبستگی ملی فرزنو – کالیفرنیا
۱۳- فدراسیون اروپرس
۱۴- کانون مدافعان حقوق بشر کردستان
۱۵- کمیته مستقل ضد سرکوب شهروندان ایرانی – پاریس
۱۶- کمیته دفاع از حقوق بشر در ایران – شیکاگو
۱۷- کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی
۱۸- مادران صلح مونترال
۱۹- نهاد «همه حقوق بشر، برای همه، در ایران»
۲۰- همبستگی برای حقوق بشر در ایران – کلگری
۲۱- همبستگى جمهورى خواهان ایران (هجا) – مونترال
۲۲- همبستگى جمهورى خواهان ایران (هجا) – نیویورک
۲۳- همبستگى جمهورى خواهان ایران (هجا) – لوس آنجلس
۲۴- انجمن جمهورى خواهى براى ایران در واشنگتن

پیشتر نیز مرکز همکاری احزاب کردستان ایران و کمیته مرکزی کومەله «سازمان کردستان حزب کمونیست ایران» در حمایت از رامین حسین پناهی زندانی سیاسی و به تایید حکم اعدام وی در دیوان عالی کشور و ارسال پرونده اش به اجرای احکام اعتراض خود را نشان دادند.

 

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

یک × یک =