ملاقات محمد حبیبی عضو هیات مدیره کانون معلمان تهران با خانواده‌اش

محمد حبیبی از منتقدان سیاست‌های آموزشی و خصوصی‌سازی آموزش و پرورش است و «کالایی‌شدن آموزش» را بر خلاف قانون اساسی می‌داند.

خانواده محمد حبیبی، عضو هیات مدیره کانون معلمان تهران، که پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه در تهران بازداشت شده‌بود، با وی ملاقات کردند.

خانواده محمد حبیبی، عضو هیات مدیره کانون معلمان تهران، که پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه در تهران بازداشت شده‌بود، یکشنبه ٣٠ اردیبهشت ۱۳۹۶، با وی ملاقات کردند.

گفتنی است، بنا به گزارش کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی، محمد حبیبی، که در زندان تهران بزرگ موسوم به زندان فشافویه محبوس می‌باشد، از قرنطینه ۱ این زندان به قرنطینه ۲ منتقل شده‌است.

بنا به گزارش کانال حمایت ازمحمد حبیبی، یکشنبه ٣٠ اردیبهشت خانواده محمد حبیبی بعد از یازده روز موفق شدند این معلم زندانی را در زندان تهران بزرگ (فشافویه) ملاقات کنند. در این ملاقات وضعیت جسمی محمدحبیبی به این شرح بوده است: در اثر ضربات عامدانه مشت و لگد به پهلوها و قفسه سینه این معلم در هنگام بازداشت، هم اکنون به علت درد شدید پهلو و قفسه سینه دچار تنگی نفس است. پزشک زندان علت را ناشی از کوفتگی در اثر ضربات شدید تشخیص داده و برای درمان نیاز به عکسبرداری پزشکی دارد. اما از آنجایی که این زندان فاقد امکانات اولیه و پزشکی است برای تشخیص و درمان، محمد حبیبی باید به خارج از زندان اعزام شود. اما مسئولان زندان اهمیتی به زندانیان و مشکلات آنان نمی دهند. همچنین آثارشدید زخم ناشی از کشیدن عامدانه وی بر آسفالت هنگام بازداشت بر کمرش دیده می شود.

محمد حبیبی، پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ در تهران بازداشت و سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ به زندان بزرگ تهران زندان موسوم به فشافویه منتقل شد. با آزادی محمد حبیبی، به قید وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی موافقت شده است و علیرغم تلاش حسین تاج وکیل وی و خانواده‌اش، تا کنون موفق به آزادی‌اش نشده‌اند.

محمدتقی فلاحی دبیر کانون صنفی معلمان تهران، رسول بداقی، بازرس کانون صنفی معلمان تهران، رحمان عابدینی، عضو هیات مدیره کانون صنفی معلمان البرز و فعالان صنفی معلمان، اسماعیل گرامی، حسین غلامی، جواد زنوزی و عالیه اقدام دوست، ۷ بازداشتی هستند که در تجمع ۲۰ اردیبهشت توسط نهادهای امنیتی بازداشت شدند و یکشنبه ۲۳ اردیبهشت، با قرار کفالت به‌صورت موقت آزاد شده‌اند.

محمد حبیبی، ۳۹ ساله و عضو هیئت مدیره کانون صنفی معلمان تهران که از بازداشت قبلی‌اش، یک ماه بیشتر  نمی‌گذرد، ۱۲ اسفند ۹۶، نیز به اتهام اقدام علیه امنیتی و از سوی اطلاعات سپاه پاسداران بازداشت و پس از یک ماه و نیم بازجویی بدون وکیل، ۲۶ فروردین ۹۷ با سپردن وثیقه ۲۵۰ میلیون تومانی آزاد شده‌بود.

گفتنی است، پنج‌شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷، پس از فراخوان «شورای هماهنگی کانون‌های صنفی معلمان کشور» مبنی بر برگزاری تجمع معلمان، تجمع فرهنگیانِ تهران مقابل ساختمان سازمان برنامه و بودجه و در سایر شهرستان ها در برابر سازمان آموزش پرورش همان شهرها، تجمعات سراسری برپا شد که تجمع تهران با دخالت نیروهای امنیتی به خشونت کشیده شد و بیش از ۱۵ تن بازداشت شدند.

جمهوری اسلامی ایران، طی سال‌های گذشته تهدید، بازداشت و زندانی کردن فعالان صنفی، به ویژه معلمان را افزایش داده است، در حالی که طی تقسیم کار سنتی معمولا دو نهاد اصلی امنیتی در ایران، وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران، که هر کدام حیطه فعالیت جداگانه‌ای دارند، معلمان و فعالیت‌های آنان را به طور موازی سرکوب می‌کنند.

معلمان زیادی طی سال‌های اخیر با پرونده‌سازی هم‌زمان وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران بازداشت، زندانی، تبعید یا از کار اخراج شده‌اند. اسماعیل عبدی و محمود بهشتی دو تن از رهبران کانون صنفی معلمان تهران، در حال حاضر هر کدام با یک پرونده از سوی وزارت اطلاعات دولت حسن روحانی و یک پرونده از سوی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران به حبس‌های طولانی، محکوم و زندانی شده‌اند. اسماعیل عبدی، دبیر سابق و از اعضای ارشد کانون صنفی معلمان از ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ در اعتراض به «برخوردهای سلیقه‌ای و غیرقانونی قوه قضائیه و نقض گسترده حقوق شهروندی معلمان و کارگران ایران» دست به اعتصاب غذا زده است.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

9 − 4 =