پیام ابوالقاسم فولادوند در محکومیت حکم اعدام رامین حسین‌پناهی زندانی سیاسی محکوم به اعدام

زندانی سیاسی ابوالقاسم فولادوند که اکنون در بند ۱۰ زندان گوهردشت دوران حبس خود را سپری می‌کند، ضمن محکوم کردن حکم اعدام رامین حسین‌پناهی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام محبوس در زندان مرکزی سنندج، از همه فعالان خواست که از هیچ گونه تلاشی برای نجات جان وی دریغ نکنند.

ابوالقاسم فولادوند، در بخشی از نامه خود گفت:‌ «۴۰ سال کشتار این ملت و ریختن خون جوانان کافی نیست؟» و نوشت: «یادمان نرفته است که در سالهای دهه ۶۰ زندانیان را در زندانها تیرباران کردید؛ بعد بساط قتل و کشتار شبانه زندانیان سیاسی بیگناه را راه اندختید و پیکر بی جان آنها را در گورهای بی نام و نشان آن هم بصورت جمعی دفن کردید؛ روز دیگر در گذر راهها و کوهها خون کولبران زحمتکش را میریزید؛ یا جوانان بلوچ را در خیابانها به رگبار می بندید؛ و روزی دیگر بساط دار و اعدام را پهن می کنید. حالا نوبت یک زندانی به نام رامین حسین پناهی رسیده است.»

متن نامه این پیام چنین است:
باز هم جنایتکاران تصمیم به اجرای جنایتی دیگر دارند و وعده اعدام رامین حسین پناهی پس از ماه رمضان را داده اند.
آی جانیان؛ ای جلادان!
۴۰ سال کشتار این ملت و ریختن خون جوانان کافی نیست؟
ننگ بر شما که یک روز بدون اعدام و برپا کردن چوبه‌های دار حکومت‌تان برجا نمی ماند. این شیوه دیکتاتورهای تاریخ بوده است از ضحاک که باید هر روز خون دو جوان را برای بقا و زنده ماندنش می ریختند تا امروز تاریخ که سیاهی و تباهی را حاکم کرده و مشغول ریختن خون ملت هستید. یادمان نرفته است که در سالهای دهه ۶۰ زندانیان را در زندانها تیرباران کردید؛ بعد بساط قتل و کشتار شبانه زندانیان سیاسی بیگناه را راه اندختید و پیکر بی جان آنها را در گورهای بی نام و نشان آن هم بصورت جمعی دفن کردید؛ روز دیگر در گذر راهها و کوهها خون کولبران زحمتکش را میریزید؛ یا جوانان بلوچ را در خیابانها به رگبار می بندید؛ و روزی دیگر بساط دار و اعدام را پهن می کنید. حالا نوبت یک زندانی به نام رامین حسین پناهی رسیده است.
نفرین بر شما که ۴۰ سال است خون زنان و مردان ایران را برزمین ریخته‌اید و هنوز هم تشنه به خون ملت هستید؛ البته این بیانگر حاکمیتی فرتوت و پوسیده است که در سراشیبی سقوط دست و پا می زند؛ نشان وحشت شما از جوانانی است که در کوچه و خیابان مطالباتشان را فریاد کرده و مرگ دیکتاتور را فریاد می کنند.
ضمن محکوم کردن حکم اعدام رامین حسین پناهی از عموم مردم بخصوص فعالان سیاسی و حقوق بشری می‌خواهم که برای نجات جان وی از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.
این همه جنایت و سنگدلی را نمی‌بخشیم و فراموش نمی‌کنیم؛ اما حسابرسی می کنیم.
بشارت که روزگارتان به سرآمده و روز بزرگ آزادی مردم ایران می‌رسد.

ابوالقاسم فولادوند
زندان رجایی شهر
خرداد ۹۷

ابوالقاسم(جواد) فولادوند ۵۱ ساله به اتهام « عضویت در سازمان مجاهدین خلق» به ۱۵ سال حبس تعزیری و به اتهام «توهین به رهبری» به ۲ سال حبس تعزیری و به دلیل شرکت در اعتراضات مردمی سال ۱۳۸۸ و اتهام «اخلال در نظم عمومی» به یک سال حبس تعزیری و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است.

حسین احمدی نیاز، وکیل رامین حسین‌پناهی، پیش‌تر در تاریخ ۲۰ خرداد ۱۳۹۷، گفته بود “اعاده دادرسی رامین حسین‌پناهی در دیوان عالی کشور رد شد.”

کارزار عفو بین‌الملل نروژ برای رامین حسین پناهی همچنان ادامه دارد و تعداد افرادی که آن را تا این لحظه امضا کرده اند، به ۳۶۰۰۰ تن رسیده است.

دادگستری کردستان، در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷، ضمن بیانیه‌ای خواسته‌بود “رامین حسین پناهی به اتهام بغی هر چه سریعتر اعدام شود.” که همین مسئله واکنش‌های بسیار نهادهای حقوق بشری و فعالان مدنی را برانگیخت.

اتهام بغی موضوعی است که توسط رامین حسین‌پناهی و وکیل وی حسین احمدی‌نیاز، بارها تکذیب شده است. وکیل وی در طی روند دادرسی و دادگاه به کرات متذکر شده است، رامین حسین‌پناهی هیچگاه مسلح نبوده است و صرف عضویت در حزب کومله و تبلیغ برای آن طبق قوانین ایران نمی‌تواند مجازات اعدام در پی داشته باشد.

رامین حسین پناهى فعال سیاسی ، ٢ تیر ۱۳۹۶ بازداشت و پس از ۲۰۰ روز انفرادى و شکنجه های جسمی و روانی، به زندان مرکزى سنندج منتقل شد. این زندانی سیاسی، ٢۵ دی ٩۶ در شعبە یک دادگاه انقلاب شهر سنندج بە اعدام محکوم شد. این حکم، مجددا، ٢٢ فروردین ۱۳۹۷ در شعبه ٣٩ دیوانعالى کشور در شهر قم به تایید رسید.

در ارتباط تایید حکم اعدام این زندانی سیاسی، ۳ تن از کارشناسان سازمان ملل، پنج‌شنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ با انتشار بیانیه‌ای خواستار توقف حکم اعدام وی شدند و نگرانی خود برای بدرفتاری و شکنجه زندانیان در ایران اعلام کردند.

گفتنی است، حکم اعدام رامین حسین‌پناهی، در حالی صادر و ابلاغ شد، که وی تمامی اتهام‌های انتسابی به خود را رد کرده بود. وکیل این زندانی سیاسی کُرد نیز این حکم را غیرمنتظره و ناعادلانه تلقی کرده است.

حسین احمدی نیاز، وکیل مدافع این زندانی سیاسی محکوم به اعدام پیشتر گفته‌بود، “صدور حکم اعدام برای رامین حسین پناهی، با اعمال نفوذ اطلاعات و سپاه صورت گرفته است و با توجه به قوانین داخلی و جزایی ایران و این که چنانچه قضات پرونده استقلال داشته باشند، حکم مجازات اعدام مستحق رامین حسین پناهی نیست.”

شایان ذکر است کە پس از ابلاغ صدور حکم اعدام رامین حسین‌پناهی، موج جدید و گسترده اعتراضی در داخل و خارج از ایران شکل گرفت. به همین منظور، تمامی احزاب کُرد، از جمله مرکز همکاری احزاب کُرد، کانون‌های مردمی، شهروندان مدنی و سیاسی، فرهنگیان، نویسندگان، هنرمندان، نهادهای مختلف اجتماعی، شعرا، بازاریان، اصناف، نمایندگان ادوار مختلف گذشته مجلس، فعالان فرهنگی، شورای دموکراسی‌خواهان ایران و ده‌ها سازمان و نهاد سیاسی و مدنی دیگر، با صدور بیانیه‌ها و اطلاعیه‌های مختلفی در کردستان ایران و برخی از شهرها و مراکز استانی در اروپا و کانادا، همچنین با برگزاری آکسیون‌های اعتراضی، ضمن محکوم کردن صدور حکم اعدام رامین حسین پناهی و احکام اعدام دیگر زندانیان سیاسی، مدنی و عقیدتی در ایران ، حمایت و پشتیبانی خود را از رامین حسین پناهی اعلام داشتند.

در همین رابطه تاکنون چندین هزار نفر از شهروندان، فعالان مدنی و سیاسی با امضای طومار و نامه، صدور حکم اعدام رامین حسین پناهی را محکوم کرده‌اند. همچنین بالغ بر ۳۲ تن از نمایندگان پیشین مجلس، اساتید دانشگاه‌ها، وکلا، طی نامه‌ای به رییس دستگاه قضایی ایران، خواستار توقف حکم اعدام رامین حسین پناهی شده‌اند. همچنین ۲۴ نهاد فعال مدنی و حقوق بشری با انتشار بیانیه‌ای خواهان لغو فوری حکم اعدام رامین حسین پناهی شدند.

سازمان عفو بین‌الملل هم با صدور اطلاعیه‌ای خواستار اقدام فوری علیه حکم اعدام رامین حسین‌پناهی، زندانی کرد ایرانی شد. بر اساس این اطلاعیه حکم صادر شده برای رامین حسین‌پناهی به دنبال یک محاکمه به شدت ناعادلانه و به دنبال چهار ماه «ناپدیدشدن اجباری» صادر شده است. این سازمان تاکید کرده است مقامات امنیتی و قضایی در اقدامی تلافی‌جویانه رامین حسین‌پناهی را به سلول انفرادی منتقل کرده‌اند و محکومیت و مجازات او مغایر با قوانین بین‌المللی است و باید لغو شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

6 − دو =

خروج از نسخه موبایل