نرگس محمدی به بیمارستان منتقل شد

نرگس محمدی، زندانی عقیدتی و نائب رئیس کانون مدافعان حقوق بشر، با درد شدید ناشی از سنگ کلیه و مشکل صفرا مواجه شده بود و پیش از این با عدم رسیدگی پزشکی از درمان وی ممانعت به عمل می آمد به بیمارستان منتقل شد.

محمود بهزادی‌راد، وکیل مدافع نرگس محمدی، در گفت وگویی با خبرگزاری ایلنا،‌ ضمن تایید این خبر گفت: «متاسفانه خانم محمدی ناراحتی‌های مختلفی داشتند که این اواخر مثانه و کیسه صفرای ایشان با مشکل مواجه شده بود که شب گذشته حالشان بد می‌شود و به بهداری منتقل می‌شوند.»

این وکیل دادگستری ادامه داد: «گفته می‌شود که موکلم امروز به بیمارستان منتقل شده و من نیز در حال عزیمت به سمت بیمارستان هستم.»

بهزادی راد اظهار امیدواری کرد که خانم محمدی بتواند از آزادی مشروط استفاده کند.

تقی رحمانی، روزنامه‌نگار، نویسنده و همسر نرگس محمدی، شنبه ۹ تیر ۱۳۹۷، در صفحه فیس بوک خود در مورد آخرین وضعیت همسرش نوشته بود: «نرگس محمدی به مداوا نیاز دارد.
از دیشب نرگس با درد شدید سنگ کلیه و مشکل کیسه صفرا مواجه شده است.
از سال ۱۳۹۵ با وجود این که بارها پزشک به مراقبت از وی و بستری شدن وی توصیه کرده بود. با بی توجه ای مسولان مواجه شده است.
نرگس محمدی زندانی است اما زندانی همراه با انواع محرومیت ها.»

نرگس محمدی در اردیبهشت ۱۳۹۵، توسط دادگاه انقلاب تهران به ۱۶ سال زندان محکوم شد که ۱۰ سال از آن به دلیل فعالیت او در کمپین گام به گام تا لغو مجازات اعدام (لگام) بوده است. دادگاه همکاری او با این کمپین مسالمت آمیز را مصداق اتهام «تشکیل جمعیت با هدف برهم زدن امنیت کشور» اعلام کرد. نرگس محمدی اظهار داشته که در جلسه محاکمه، قاضی برخوردی خصومت‌آمیز و مغرضانه‌ نسبت به وی داشته و به طرزی بی‌پرده و آشکارا از اتهامات وارده به او از سوی مقامات وزارت اطلاعات دفاع ‌کرده است. او همچنین اظهار داشته که قاضی او را به واسطه فعالیت‌هایش علیه مجازات اعدام، به تلاش برای تغییر احکام الهی متهم کرده است.

همچنین ۶ سال دیگر از محکومیت نرگس محمدی به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» و «تبلیغ علیه نظام» بوده است که اساس آنها نیز فعالیت‌های مسالمت آمیز حقوق بشری وی است، از جمله مصاحبه با رسانه‌ها درباره موارد نقض حقوق بشر، شرکت در تجمعات مسالمت‌آمیز مقابل زندان جهت حمایت از خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام، ارتباط با دیگر فعالان حقوق بشر من‌جمله شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل، مشارکت در اعتراضات مسالمت‌آمیز علیه اسیدپاشی و ملاقات با کاترین اشتون در سال ۱۳۹۲. شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران حکم ۱۶ سال زندان نرگس محمدی را در مهرماه ۱۳۹۵ تأیید کرد.

درخواست اعاده دادرسی او در اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۶ توسط دیوان عالی کشور رد شد.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

5 + 3 =