دلایل انتقال غیرقانونی آرش صادقی به رجایی‌شهر چه بود!/ سند

آرش صادقی، اولین بار، ۱۸ تیر ۱۳۸۸، مقابل دانشگاه علامه طباطبایی تهران به همراه تعدادی از دانشجویان معترض به نتایج انتخابات ۱۳۸۸ توسط مأموران وزارت اطلاعات بازداشت شد و پس از ۹۰ روز به قید کفالت آزاد شد.

این فعال حقوق بشر اردیبهشت ماه ۱۳۹۳ مجددا از سوی نیروهای امنیتی اطلاعات سپاه بازداشت و پس از ۶ ماه حبس در اسفندماه همان سال با قید وثیقه ۶۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.

آرش صادقی، آخرین بار، در خردادماه ۱۳۹۵ در دادسرای شهید مقدس زندان اوین جهت اجرای حکم بازداشت شد و در آبان ماه ۱۳۹۵ به مدت ۷۰ روز دست به اعتصاب غذای اعتراضی زد و نهایتا مهرماه ۹۶ از زندان اوین به زندان رجایی‌شهر کرج منتقل شد.

وی در دادگاه انقلاب به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت داخلی، توهین به رهبری، تشکیل گروه‌های غیرقانونی، تبلیغ علیه نظام به ۱۵ سال حبس محکوم شد. همچنین قاضی پورعرب، رئیس شعبه ۵۴ دادگاه حکم ۴ سال حبس تعلیقی وی را لازم‌الاجرا اعلام کرد. به این ترتیب آرش صادقی هم اکنون در حال سپری کردن ۱۹ سال حبس خود در زندان رجایی شهر کرج است.

گفتنی است، چندی پیش ابتلا به سرطان آرش صادقی، از سوی پزشکان تایید شد و اکنون دچار عفونت از ناحیه دست شده و برای اعزام به مراکز درمانی با مخالفت مسئولین زندان رو به رو شده است.

در گزارش پیش رو به دلایل انتقال غیرقانونی این زندانی سیاسی از زندان اوین به رجایی‌شهر که مهرماه ۹۶ اتفاق افتاد، پرداخته ایم:

آرش صادقی فعال مدنی محبوس در زندان رجایی شهر به دلیل حمایت‌های خود از زندانیان سیاسی و نگارش چند نامه از زندان اوین و همینطور طرح شکایت از یکی از بازجویان اطلاعات سپاه به صورت غیرقانونی در مهرماه سال ۱۳۹۶ از زندان اوین به رجایی شهر منتقل شد و از دلایل این انتقال می‌توان به نوشتن نامه‌های اعتراضی و حمایت این فعال مدنی از اعتصاب غذای زندانیان سیاسی مانند آتنا دائمی و اسماعیل عبدی، اشاره کرد.

یکی دیگر از دلایل انتقال آرش صادقی به زندان رجایی‌شهر، نگارش نامه‌های اعتراضی و اعلام حمایت از زندانیان سیاسی و عقیدتی و متهم کردن قوه قضاییه به سرکوب زندانیان و شکایت وی از بازجویان اطلاعات سپاه بود.

یک منبع مطلع در این خصوص به کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی گفت: «آن دوره آرش صادقی با نگارش نامه‌هایی از اعتصاب غذای آتنا دائمی و اسماعیل عبدی و همینطور از زندانیان سیاسی رجایی‌شهر حمایت کرده و در نامه هایش بارها دستگاه قضایی ایران را به ماشین امضا تشبیه نموده و قوه قضاییه را نهادی غیرمستقل نامیده‌بود.»

این منبع افزود: «آرش، به دلیل ایجاد مزاحمتی که یکی از بازجویان سپاه بعد از آزادی همسرش در سال ۹۳ برای گلرخ ایرایی (همسرش) ایجاد کرده‌بود، شکایتی تنظیم و بعد از ضرب وشتم خودش و انتقالش به خانه امن اطلاعات سپاه، شکایتش را به مقامات قضایی ارائه کرد که بازپرس شعبه ۲، دو روز بعد از شکایت آرش، وی را تهدید می‌کند که این شکایت عواقب بدی برایش خواهد داشت و نهایتا عواقب آن، همان انتقال غیرقانونی آرش به زندان رجایی‌شهر بود.»

 

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

3 × 5 =