در وبینار سراسری گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی روز یک‌شنبه ۱۱ نوامبر ۲۰۱۸ (۲۰ آبان‌ماه ۱۳۹۷) چه گذشت

در وبینار سراسری گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی روز یک‌شنبه ۱۱ نوامبر ۲۰۱۸ (۲۰ آبان‌ماه ۱۳۹۷) شماری از فعالان حقوق بشر و کنشگران مدنی و سیاسی شرکت کردند.

رضا بدیعی، فعال سیاسی و کنشگر مدنی، امیرحسین لادن، پژوهشگر، نویسنده و کنشگر سیاسى، سهراب چمن‌آرا، نویسنده و تحلیل‌گر مسائل سیاسی، حسن نایب هاشم، پزشک، مدافع حقوق بشر و کنشگر سیاسی، یداله بلدی، جامعه‌شناس و کنشگر سیاسی، غلام عسگری، فعال کارگری و کنشگر سیاسی، آقای بستا، استاد دانشگاه و امیرهوشمند ممتاز، کنشگر سیاسی و فعال حقوق بشر، از جمله افرادی بودند که در وبینار سراسری روز یک‌شنبه ۱۱ نوامبر ۲۰۱۸ (۲۰ آبان‌ماه ۱۳۹۷) شرکت کردند و راه‌کارهای خود را جهت گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی بیان کرده و از آخرین فعالیت‌های خود در زمینه جنبش‌های دموکراسی خواهانه صحبت به میان آوردند.

ضمنا شما می‌توانید برای شرکت در وبینار سراسری بعدی در روز یک‌شنبه ۲۵ نوامبر ۲۰۱۸ (۴ آذرماه ۱۳۹۷) به بخش اطلاعیه مراجعه کنید.

به گزارش گذار (سامانه دموکراسی و داد)، وبینار سراسری گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی، با موضوع راهکارهای میدانی برای گذار خشونت پرهیز از استبداد اسلامی به دموکراسی، در جهت حمایت و شرکت فعال ایرانیان خارج از کشور از جنبش اعتراضی برای تغییرات بنیادی در حاکمیت سیاسی، با حضور جمعی از کنشگران مدنی، صاحب‌نظران و فعالان سیاسی، شامگاه یک‌شنبه ۱۱ نوامبر ۲۰۱۸ (۲۰ آبان‌ماه ۱۳۹۷) برگزار شد.

امیرحسین لادن، به بررسی تاریخی تاثیر عوامل خارجی در ایران پرداخت.

صحبت‌های امیرحسین لادن، در ارتباط با تاثیر عامل خارجی بر پایه دموکراسی آغاز شد، چرا که عده‌ای معتقد هستند، باید در خارج اتفاقی صورت بگیرد تا دموکراسی در ایران صورت بگیرد. وی در همین خصوص توضیحاتی را ارائه کرد.

صحبت‌های امیرحسین لادن را از اینجا دنبال کنید.

سهراب چمن‌آٰرا، دیدگاه‌های خود را راجع به لزوم تغییر قانون اساسی در ایران بیان کرد.

صحبت‌های سهراب چمن‌آٰرا، را از اینجا دنبال کنید.

حسن نایب هاشم، به چند مورد پر اهمیت نقض حقوق بشر در ایران از جمله، اعتصاب غذای فرهاد میثمی، بازداشت هاشم خواستار و عباس واحدیان در مشهد، موضوع اعدام‌های صورت گرفته در اهواز و تاثیر تحریم‌ها در زندگی مردم اشاره کرد و سپس بر رفراندوم به عنوان شیوه‌ای مسالمت‌آمیز برای گذار از استبداد کنونی تاکید ورزید.

صحبت‌های حسن نایب هاشم، را از اینجا دنبال کنید.

یداله بلدی، راجع به همگرایی‌ها و اقداماتی که در زمینه‌ی گذار به دموکراسی صورت گرفته، صحبت کرد و از زمینه‌سازی اتحاد بزرگ برای گذار از استبداد، میان شخصیت‌ها و روشن‌فکران سخن راند.

صحبت‌های یداله بلدی را از اینجا دنبال کنید.

غلام عسگری، از همگرایی‌ها و اتحاد میان تمامی فعالان برون و درون کشور به عنوان زمینه‌ای برای گذار از استبداد اسلامی صحبت کرد.

سخنان غلام عسگری را از اینجا دنبال کنید.

آقای بستا، دیدگاه و نظر خود را نسبت به فهم مردم آمریکا در مورد مردم ایران بیان نمود.

وی معتقد است که فهم مردم کشورهای دیگر و خصوصا آمریکا نسبت به ملت ایران باید تغییر کند، چرا که این فهم وابسته به تبلیغاتی است که در رسانه‌ها می‌شود و بخش زیادی از آن درست نیست.

صحبت‌های آقای بستا را از اینجا دنبال کنید.

امیرهوشمند ممتاز، نقطه نظرات خود را برای دوران پس از گذار بیان نمود و از لزوم اتحاد برای ادامه راه صحبت کرد.

سخنان امیرهوشمند ممتاز را از اینجا دنبال کنید.

گذار از استبداد اسلامی به دموکراسی با مدیریت رضا بدیعی، گفتمانی با شرکت و حضور تلاشگران دموکراسی‌خواه و مدافعان حقوق بشر است که در راستای بررسی راهکارهای گذار از حکومت اسلامی به دموکراسی، در دومین و چهارمین یکشنبه هر ماه به صورت اینترنتی برگزار می‌شود و جمعی از کنشگران سیاسی و مدنی و مدافعان حقوق بشر ایرانی ضمن تبادل نظر و همفکری، درباره هماهنگی کنش‌ها و یافتن راهکارهای استقرار دموکراسی در ایران در این نشست‌ها همراهی می‌کنند. (برای شرکت در وبینار بعدی به بخش اطلاعیه مراجعه نموده یا اینجا را کلیک کنید.)

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

بیست + 3 =