ابوبکر رستمی، زندانی محکوم‌ به اعدام دست به اعتصاب غذا زد

ابوبکر رستمی، زندانی محکوم‌ به اعدام، از روز شنبه ۱۳ بهمن‌ماه ۹۷، دست به اعتصاب غذا زده‌است.

به گزارش گذار، ابوبکر رستمی، زندانی محکوم به اعدام محبوس در زندان مرکزی زاهدان، پس از انتقال به بند قرنطینه این زندان، دست به اعتصاب غذا زده‌است.

منابع آگاه به کمپین دفاع از زندانیان سیاسی و مدنی گفته‌اند: «ابوبکر رستمی زندانی کرد محکوم به اعدام، از شنبه ۱۳ بهمن که به دستور خسروی رئیس زندان مرکزی زاهدان، به اتهام گزارش نقض حقوق زندانیان به نهادهای حقوق بشری که به قرنطینه زندان منتقل شده‌بود، اعتصاب غذا کرده است».

پیش‌تر کمپین فعالین بلوچ، گزارش کرده‌بود؛ این زندانی سیاسی صبح روز شنبه ۱۳ بهمن، به دستور خسروی، رئیس زندان مرکزی زاهدان، به دفتر مدیر زندان احضار و سپس به قرنطینه منتقل شد.

ابوبکر رستمی پیش‌ از این در بند سه زندان مرکزی زاهدان به‌سر می‌برد.

ابوبکر رستمی پیش‌تر به همراه جمعی از زندانیان سیاسی محبوس در زندان زاهدان، طی نامه‌ای خطاب به جاوید رحمان گزارشگر  حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران، خواستار دفاع وی از حقوق ازدست‌رفته زندانیان سیاسی شده بودند.

سه زندانی سیاسی محکوم به اعدام طی نامه ای سرگشاده ضمن طرح ادعای “بی گناهی” خود از شکنجه های روحی و جسمی توسط ماموران سپاه و اطلاعات سخن گفتند. آنان اتهامات منتسبه به خود را “واهی” خواندند.

ابوبکر رستمی، متولد ۱۳۷۳ شهرستان ثلاث‌بابانی از توابع استان کرمانشاه، دانشجوی ترم چهارم دانشگاه علوم پزشکی زابل در ۲۵ شهریور ماه سال ۹۴ بازداشت شد. وی مرداد ۹۶ از بابت «محاربه و همکاری با گروههای معاند نظام» به حبس و اعدام محکوم شد.

ابوبکر رستمی به همراه دو شهروند دیگر پاکستانی به مدت ۱۱۰ روز بدون حق تماس تلفنی و ملاقات با خانواده در بازداشتگاه سپاه و اطلاعات زاهدان به اتهام عضویت در گروه‌های تندروی مذهبی مورد شکنجه فیزیکی و روحی قرارگرفته سپس به زندان مرکزی زاهدان منتقل شده و به اعدام و پنج سال حبس محکوم شد.

زندانیان محبوس در  زندان زاهدان در شرایط بسیار نامناسبی در این زندان نگهداری می‌شوند، این زندانیان با مشکلات مضاعف و محرومیت‌های مختلفی در ارائه خدمات مواجه هستند، رفتار نامناسب و توهین‌آمیز پرسنل و نقض حقوق مستمر توسط مسئولان زندان زمانی که با اعتراض از سوی زندانیان مواجه شود، زندانیان معترض با پرونده‌سازی به بند قرنطینه منتقل و در برخی موارد به بازداشتگاه‌های امنیتی خارج از زندان نیز منتقل می‌شوند.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

2 × 4 =