اعتراض برادر نرگس محمدی به عدم موافقت مقامات قضایی با مرخصی نوروزی خواهرش

در پی مخالفت دستگاه قضایی با مرخصی نرگس محمدی، فعال مدنی و روزنامه‌نگار محبوس در زندان اوین، برادر وی طی نامه‌ای اعتراضی خطاب به رئیس قوه قضاییه نوشت: «آیا جرم خواهر من از اختلاس‌گران و تاراج‌گران بیت المال، عاملان فجایع کهریزک و قتل‌های فرزندان بی‌گناه مردم سنگین‌تر است که با مرخصی او موافقت نشد.»

به گزارش گذار، برادر نرگس محمدی، روزنامه‌نگار محبوس در زندان اوین در نامه‌ای خطاب به رئیس قوه قضاییه نوشت: «جناب آقای رئیسی، رئیس قوه قضائیه، سال ۱۳۹۷ با همه خوشی ها وناخوشی هایش گذشت. بالاخره زمستان تمام میشود و رو سیاهی…»

مهدی محمدی، برادر نرگس محمدی در بخش دیگری از این نامه نوشته است: «اقای رئیسی آیا جرم خواهر من از اختلاس‌گران و تاراج گران بیت المال ,عاملان فجایع کهریزک و قتل های فرزندان بی گناه مردم سنگین تر است که اقای بقایی، مشایی، مرتضوی و دیگران در مدت کوتاه بازداشت، چندین بار به مرخصی بروند و با مرخصی ایام عید آنان نیز موافقت شود، ولی نرگس محمدی بعد از بازداشت قریب به پنج سال و با وجود بیماری پدر و مادرمان و عدم تماس مرتب با فررندانش این گونه مورد تبعیض و نابرابری قرار بگیرد. بعد از ما میخواهید کاری انجام ندهیم که خوراک رسانه های خارجی قرار بگیرد. در نهایت انتظار میرود که در سال جاری این گونه ظلم و بی عدالتی ها پایان یابد.»

نرگس محمدی، برنده جایزه ساخاروف، در اردیبهشت ۱۳۹۵، توسط دادگاه انقلاب تهران به ۱۶ سال زندان محکوم شد که ۱۰ سال از آن به دلیل فعالیت او در کمپین گام به گام تا لغو مجازات اعدام (لگام) بوده است. دادگاه همکاری او با این کمپین مسالمت آمیز را مصداق اتهام «تشکیل جمعیت با هدف برهم زدن امنیت کشور» اعلام کرد. نرگس محمدی اظهار داشته که در جلسه محاکمه، قاضی برخوردی خصومت‌آمیز و مغرضانه‌ نسبت به وی داشته و به طرزی بی‌پرده و آشکارا از اتهامات وارده به او از سوی مقامات وزارت اطلاعات دفاع ‌کرده است. او همچنین اظهار داشته که قاضی او را به واسطه فعالیت‌هایش علیه مجازات اعدام، به تلاش برای تغییر احکام الهی متهم کرده است.

عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای خطاب به مقامات جمهوری اسلامی ایران، خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط این زندانی عقیدتی شده بود.

همچنین ۶ سال دیگر از محکومیت نرگس محمدی به اتهام «اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور» و «تبلیغ علیه نظام» بوده است که اساس آنها نیز فعالیت‌های مسالمت آمیز حقوق بشری وی است، از جمله مصاحبه با رسانه‌ها درباره موارد نقض حقوق بشر، شرکت در تجمعات مسالمت‌آمیز مقابل زندان جهت حمایت از خانواده‌های زندانیان محکوم به اعدام، ارتباط با دیگر فعالان حقوق بشر من‌جمله شیرین عبادی، برنده جایزه صلح نوبل، مشارکت در اعتراضات مسالمت‌آمیز علیه اسیدپاشی و ملاقات با کاترین اشتون در سال ۱۳۹۲. شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران حکم ۱۶ سال زندان نرگس محمدی را در مهرماه ۱۳۹۵ تأیید کرد , درخواست اعاده دادرسی وی در اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۶ توسط دیوان عالی کشور رد شد.

خانم محمدی بنا بر ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی باید ١٠ سال از دوران محکومیت خود را در زندان را تحمل کند و از  ۱۵ اردیبهشت ١٣٩۴ تا کنون در زندان بسر می‌برد.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

چهار × پنج =