رسول بداقی؛ «سه گام تا رسیدن به دموکراسی»

رسول بداقی؛

یک_ دو_ سه_ انقلاب

بزرگترین وظیفه‌ی کانونها و انجمن های صنفی معلمان ، دانشجویان، کارگران، جامعه مدنی، رسانه‌ها و روشنفکران این است، که مردم راقانع کنند،که شرایط کنونی کشور، شرایط چپاول و غارت و هرج و مرج است. روشن کردن این شرایط برای مردم، دانش آموزان ، معلمان  و خانواده‌ها بزرگترین وظیفه فعالان صنفی معلمان، کارگران و دانشجویان است.

باید با زبان مردم طوری صحبت کرد که واقعیت‌های کشور را بپذیرند.

بپذیرندکه چاره ای جز همبستگی نیست، چاره‌ای جز هزینه دادن نیست.

گفت‌وگو، مذاکره و خطاب قرار دادن مسئولین و انتظار داشتن از این بیمار چهل ساله هیچ سودی ندارد، باید همه را قانع کرد، که هیچ امیدی به مسئولین نیست ،آنها فقط صندلی های مسئولیت و حکومت را اشغال کرده اند ، خود و فرزندانشان به غارت سرگرم هستند.

قدرت وثروت، آنان را کرو کور کرده است، نه صدای مردم را می شنوند و نه مشکلات مردم را می بینند. و نه اندیشه ای دارند تا مشکلی را برطرف کنند‌.

بزرگترین وظیفه ی اجتماعی کانونها،انجمن های صنفی ،شورای هماهنگی ، فعالان مدنی و روشنفکران ایران این است ، به مردم بباورانند که توانمند هستند، باید از اشغالگران حکومت روبگردانند و همه ی تلاش خود را صرف همبستگی مردم بکنند.

سه گام تا رسیدن به دموکراسی

۱ـ پیش از انقلاب :
این که مردم قانع شوند که تنها راه رهایی همبستگی است ، گام نخست یک تغییر اساسی است.بدون توجه به حزب و گروه خود ، باید به همبستگی رسید.تا کشور از زیر یوغ دزدها رها شود.

۲ـ در جریان انقلاب:

درجریان انقلاب سخت‌ترین دوران هر انقلاب است، زیرا قانونی نیست، جامعه سلیقه ای اداره می شود، انتقام ها سرباز می کند، مردم عصبانی هستند، اسلحه فراوان است، انرژی بالاست، هرج و مرج است، زمینه‌های خلافکاری فراهم است، مردم هیجان زده هستند، و آینده کشور مه آلود است.

نطفه حکومت آینده و سرنوشت کشور در همین مرحله بسته خواهد شد، پس برشخصیت‌ها و گروه‌های تاثیرگذار واجب است، مردم را از همه ی موارد غیراخلاقی و غیر انسانی برحذر دارند. انتقام‌گیری، تخریب، مردم آزاری و تجاوز به حقوق مادی و معنوی دیگران ممنوع اعلام کنند، زیرا در این مرحله مردم به پیشروان انقلابی خود احترام گذاشته و حرف شنوی دارند.

۳ـ پس ازپیروزی انقلاب و برقراری حکومت نوپا :

رسیدن به این گام بسیار دشوار است. نه فقط به خاطر انقلاب، به خاطر اینکه چگونه باید انتخاب کرد و چه کسانی را باید انتخاب کرد؟

تشکیل مجلس موسسان، دولت موقت، یا حضور نیروهای سازمان ملل، ۶ ماه برای تبلیغات احزاب وگروهها، سپس انتخابات آزاد، ورسیدن به ثبات اجتماعی.

این مرحله، مرحله ی آزمایش کسانی است، که دلسوز مردم هستند و به خاطر مردم به رای جمعی احترام گذاشته و از هرج و مرج خودداری می کنند، و آزمایش کسانی است که به قدرت رسیده اند، بدون توجه خاص به حزب ،گروه و تشکیلات خود، فقط برپایه ی شایستگی های فردی ، به دور از انتقام جویی و جاه طلبی ، دیگران را در اداره ی کشور مشارکت بدهند .

رسول بُداقی

منبع رادیو فریاد

اشاره: مسوولیت محتوای نوشتارها و مقاله‌های ارسالی، بر عهده نویسنده است و گذار (سامانه دموکراسی و داد)، دیدگاه‌ها و آرای مطرح شده در محتوای مطالب را ارزش‌گذاری نمی‌کند. هدف این سامانه مهیا کردن تریبونی آزاد برای بیان آرا و دیدگاه‌های مختلف در راستای گذار از حاکمیت اسلامی‌به دموکراسی است.

بدون دیدگاه

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

16 + 18 =

خروج از نسخه موبایل