یادداشتی از زهرا ابراهیمی خطاب به حسن روحانی؛ “سیاست یک بام و دو هوا”

«زهرا سادات ابراهیمی»:

یک بوم و دو هوا

به گزارش خبرگزاری مهر حسن روحانی ظهر روز شنبه ١٠ فروردین ١٣٩٨ در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استان خوزستان گفته است: میشود خسارت را کاهش داد و مردم خسارت جانی نداشته باشند ولی نداشتن هیچ خسارتی امکان پذیر نیست برای نمونه سال گذشته در ژاپن ظرف ده روز سیلابهای مهیبی داشتند که ٢٢۵ نفر کشته و هزاران خانه تخریب شد و در مجموع ١٠ میلیارد دلار خسارت وارد شد در مارس ٢٠١٩ در کنار رودخانه میسوری آمریکا با طغیان این رودخانه تعدادی کشته شدند و ۴۵٠٠ خانه تخلیه و سه میلیارد دلار خسارت داشت اروپایش هم همینطور است سال ٢٠٠٢ و سال ٢٠١٨ در همه این سیلها در کشورهای مختلف اروپا در یکی ١٢ میلیارد و در دیگری بالاتر خسارت داشته و برخی خانه ها ویران، منازل تخلیه و افرادی هم کشته شدند نمیتوان فکر کرد که کشور سیل نداشته باشد و یا خسارت وارد نکند ولی باید همه توان را بکار گرفت که از جان مردم حفظ و خسارتهای سیل حداقلی باشد.
جناب روحانی همه ما هم قبول داریم که نمیتوان جلوی سیل را گرفت اما حرفمان این است که میتوان جلوی فسادها و اختلاسها را گرفت برای تبرئه ناکارآمدی حکومت ایران ( نمیگویم دولت، زیرا از رأس تا پایین ترین تان در فساد غرقید) در برابر این بلای آسمانی، که اگر حکومت حکومت لایقی بود این بلا تبدیل به نعمت میشد، اروپا و آمریکا را مثال زده اید حال سئوال این است که چرا پای اروپا آمریکا و ژاپن را وسط کشیده اید؟ اگر قرار بر مقایسه است چرا این مقایسه در همه زمینه ها صورت نمیگیرد؟ طبق جدیدترین گزارش سالانه سازمان ملل که درباره وضعیت شادی در کشورهای جهان منتشر شده است ایران از میان ١۵۶ کشور بررسی شده در جایگاه ١٠۶ قرار گرفته است حال آنکه فنلاند، نروژ، دانمارک، ایسلند، سوئیس، هلند، کانادا، نیوزیلند، سوئد و استرالیا جزء ده کشور شاد جهان و در ابتدای لیست قرار دارند
در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران نیز همین بس که از نظر شمار اعدامها رتبه دوم جهان و رتبه اول خاورمیانه از آن ماست و در دوران حکومت جمهوری اسلامی، مجمع عمومی سازمان ملل بجز دوسال، همه ساله قطعنامه ای در مورد نقض حقوق بشر به وسیله حکومت جمهوری اسلامی صادر کرده است و بارها و بارها پارلمان اروپا در این مورد به جمهوری اسلامی اعتراض کرده است.
خوب است که بدانید سوئد که یک کشور اروپایی ست و هشتمین سرانه تولید ناخالص داخلی را در جهان دارا میباشد جایگاه خوبی در زمینه های مختلف ملی مانند کیفیت زندگی، آزادی شهروندی، بهداشت، آموزش، رفاه و توسعه انسانی دارد و این در حالیست که ایران کشوریست با ذخایر غنی زیرزمینی، که رتبه نخست گاز طبیعی و رتبه چهارم نفت جهان را دارا میباشد همچنین ٧% معادن جهان در ایران است که ارزش این معادن ٧٠٠ میلیارد دلار برآورد شده است که در صورت سرمایه گذاری این عدد افزایش مییابد اما وضعیت امکانات رفاهی و آموزش و بهداشت و و و…. مردم ایران چگونه است؟
خلاصه اینکه اگر قرار بر مقایسه است ایران را از دم و درهم با اروپا و آمریکا و ژاپن مقایسه کنید.
پ ن : تولید ناخالص داخلی به کالاها و خدماتی اطلاق میشود که در انتهای زنجیره تولید قرار گرفته اند و خود آنها برای تولید و خدمات دیگر خریداری نمیشوند.
زهرا سادات ابراهیمی

اشاره: مسوولیت محتوای نوشتارها و مقاله‌های ارسالی، بر عهده نویسنده است و گذار (سامانه دموکراسی و داد)، دیدگاه‌ها و آرای مطرح شده در محتوای مطالب را ارزش‌گذاری نمی‌کند. هدف این سامانه مهیا کردن تریبونی آزاد برای بیان آرا و دیدگاه‌های مختلف در راستای گذار از حاکمیت اسلامی‌ به دموکراسی است.

دیدگاهی بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در اینجا بنویسید
لطفا نام خود را در اینجا بنویسید

چهار × 4 =